2021 Halı Saha Ayakkabı Modelleri

İster Forvet ister orta saha veya defans oynamayı seven olun, artık halı saha ayakkabıları oyun koşullarına ve pozisyonuna daha iyi uyacak şekilde tasarlandı. Ayağınızı hafifletmek veya ilk dokunuşunuzu kesinleştirmek için seçenekler var. Ve birçok krampon üreticisi geleneksel görünümden sapmış ve yeniliği benimsemiş olsa da, yine de yanlış bir meydan okumanın darbesini yumuşatmaya yardımcı olmak için bir çift alabilirsiniz.

Nike ve Adidas sahneye hükmediyor, ancak büyük isimler size bu profesyonel duyguyu vermek için kramponları çıkarmada yalnız değil. Bu nedenle, ister yedi kişilik takımınız, isterse 90 dakikalık Pazar günü lig maçınız olsun

, ne aradığınızı bildiğinizden emin olun. Ardından, forma çantanızda bir yeri hak eden futbol kramponlarımızı inceleyin.

Oynayacağınız yüzey için kramponlarınızı seçin
Açıktır, ancak yeni kramponlar satın alırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli şey, onları kullanacağınız sahalar için en iyi tasarlanmış ayakkabıları seçmektir. Size ayağınızın altında doğru tutuş sağlar ve bu farklı yüzeylere göre uyarlanmış özellikler sunar.

Sert zemin (FG) botları, genellikle kuru ve sert olan doğal çim sahalar için en uygun olanıdır. Bunlar aynı zamanda suni çimden yapılan 3G sahaları için de iyi bir seçenektir. Bu botlar, metal olanların aksine kalıplanmış çivilere sahiptir.

Zor koşullarda ekstra çekişe ihtiyaç duyduğunuz çamurlu çim sahalarda oynayacaksanız yumuşak zemin (SG) botları tercih edin. Bu botlar genellikle konik metal çivilere veya hem kalıplanmış hem de metal çivilerin bir karışımına sahip olacaktır.

Yapay zemin botları (AG), 3G ve 4G yapay sahalar için tasarlanmıştır ve saha boyunca serbestçe hareket etme kabiliyetini desteklerken yeterli tutuş sağlamak için daha kısa çiviler kullanır.

En iyi halısaha ayakkabıları listesine ise Yazı.Org ile ulaşabilirsiniz.

Zamanınızın çoğunu halı saha sahalarında geçiriyorsanız, normal bir antrenöre daha yakın, kısa saplamalara sahip özel halı saha eğitmenlerini arayın. Bazı futsallarla oynarsanız, iç mekan futbol kramponlarının tabanları da düz olacaktır. Buradan tüm listeye ulaşabilir veya farklı içerikleri görebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.